11ος πιο "καυτός" ηγέτης του κόσμου ο Αλέξης Τσίπρας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η λίστα με τους «πιο σeξι ηγέτες του κόσμου», όπως την κατάρτισε η εταιρία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, η οποία διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com.

Στην εν λόγω λίστα, την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ένας από τους νεότερους επικεφαλής κράτους.

Στη λίστα βλέπουμε και δύο ελληνικές παρουσίες, καθώς στην 11η θέση βλέπουμε το όνομα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στην 197η θέση αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Στην δεύτερη θέση είναι η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν, που εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματός της μόλις επτά εβδομάδες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου — τις οποίες και κέρδισε. Τρίτος είναι ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ, τέταρτος ο Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό, πέμπτος ο Ζονοβέλ Μουαζέ, πρόεδρος της Αϊτής.

Στην έκτη θέση της λίστας βρίσκουμε τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, στην ένατη τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης κοσμεί την τελευταία δεκαπεντάδα της λίστας λίγες μόνο θέσεις πάνω από τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας και συγκεκριμένα στη θέση 185.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: