10 τρόποι για να φορέσεις το puffer jacket σου χωρίς να «χαθείς» μέσα του

Μπορεί να σου φαίνεται αδύνατο να δημιουργήσεις κομψά σύνολα με το puffer, εμείς όμως θα σου αποδείξουν πως δεν είναι!

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν καθημερινά και με νέες χιονοπτώσεις να αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στον Φεβρουάριο, ένα πράγμα είναι σίγουρο: μερικά πανωφόρια μας μπορεί να είναι trendy και cute, αλλά δεν κάνουν για το κρύο. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε το puffer coat από την γκαρνταρόμπα μας, καθώς προσφέρει απόλυτη κάλυψη και ζεστασιά.

Θα το φορέσεις χωρίς να δείχνεις «φουσκωμένη»

Όσον αφορά τα παλτό, το puffer είναι σίγουρα πιο πρακτικό από fashion-forward. Μπορεί κάποτε αυτό το ογκώδες μπουφάν να φοριούνταν μόνο στο βουνό και στο σκι, όμως πλέον εμφανίζεται στα στενά των fashion capitals και στους instagram λογαριασμούς των πιο fashionable κοριτσιών. Ακόμα και αν είσαι πιο θηλυκή και δεν είσαι fan των oversized και slouchy γραμμών, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε πως μπορείς να συνθέσεις με το puffer πολύ κομψά και chic outfits. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο style inspiration.

10 τρόποι για να φορέσεις το puffer jacket σου χωρίς να «χαθείς» μέσα του

Welcome Coat Season! To brand MiaMania μας συστήνει τα πιο κομψά πανωφόρια της σεζόν

Όπως πάντα αναζητήσαμε έμπνευση από το Instagram και τους λογαριασμούς των αγαπημένων μας influencers, οι οποίες μας έδωσαν ιδέες για έξυπνα κόλπα που θα πάνε τις εμφανίσεις μας ένα βήμα παραπέρα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ενσωματώσεις μερικά βασικά αξεσουάρ στο σύνολό σου. Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να βρεις 10 outfit ideas που συγκεντρώσαμε για εσένα. Αυτά τα σύνολα θα μπορούν να σε συνοδεύσουν παντού, από την πρωινή casual βόλτα μέχρι το ποτό ή το γραφείο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kateehutchins

Διάβασε επίσης

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: