10 από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στην ανθρώπινη ιστορία. (Φωτογραφίες)

Μερικές φορές γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων που είναι απολύτως απίθανα και σχεδόν τυχαία. Φαίνεται ότι κάποιος έχει σχεδίαση αυτά ώστε να μπορεί να συμβαίνουν με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο.

Δείτε τις φωτογραφίες :

Lena Påhlsson

Η Lena Påhlsson βρήκε ένα γαμήλιο δαχτυλίδι που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια, ενώ έκανε συγκομιδή λαχανικών στον κήπο της. Ένα καρότο μεγάλωσε μέσα από το δακτυλίδι και το δακτυλίδι ανέβηκε στην επιφάνεια.

Steve Flaig

Ο Steve μεγάλωσε χωρίς μητέρα και την έψαχνε εδώ και χρόνια. Όπως αποδεικνύεται, έψαχνε με λάθος επώνυμο. Ένας τυχαίος τον βοήθησε να βρει τη μητέρα του. Ο Steve άρχισε να εργάζεται σε μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και είπε στο αφεντικό του για τον αγώνα του. Το αφεντικό αναγνώρισε το επώνυμο της μητέρας του Steve. Δούλευε σε ένα διαφορετικό κατάστημα της αλυσίδας αυτής.

Virginia Fike

Η Βιρτζίνια διάλεγε πάντα τον ίδιο συνδυασμό αριθμών για τα λαχεία της. Ο πρώτος αριθμός ήταν αυτός που συμβόλιζε τα χρόνια που είναι παντρεμένοι οι γονείς της και ο δεύτερος η ηλικία τους την ημέρα του γάμου. Το 2012 πήρε ένα λαχείο με 2 συμμετοχές και κέρδισε 2 εκατομμύρια.

Tsutomu Yamaguchi

Ο Tsutomu Yamaguchi είναι ο μόνος που επέζησε σε δύο από τις πυρηνικές επιθέσεις στην Ιαπωνία. Ήταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Χιροσίμα, όταν η πυρηνική επίθεση συνέβη, μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από την έκρηξη. Κάηκε σοβαρά αλλά όλα εντάξει. Τρεις ημέρες αργότερα, επέστρεψε στον τόπο εργασίας του στο Ναγκασάκι, όπου η δεύτερη έκρηξη συνέβη.

Harrison Odjegba Okene

Ο Harrison Odjegba Okene εργαζόταν ως μάγειρας σε ένα πλοίο. Ήταν στο μπάνιο, όταν το πλοίο άρχισε να βυθίζεται και δεν ήταν σε θέση να το εκκενώσει έγκαιρα. Ευτυχώς, ήταν σε θέση να προχωρήσει προς το μηχανοστάσιο όπου ένας αερόσακος σχηματίστηκε. Οι διασώστες κατάφεραν να τον βρουν σε τρεις ημέρες. Ο Harrison ήταν ο μόνος που επέζησε από τα 12 μέλη της ομάδας.

Joan Ginther

Αυτή είναι μια πωλήτρια που πούλησε το τυχερό λαχείο των 5.400.000 $ Joan Ginther. 10 χρόνια αργότερα,η Joan κέρδισε $ 2 εκατομμύρια, και 3 χρόνια αργότερα, $ 3 εκατομμύρια περισσότερα. Τέλος, το 2008, κέρδισε ένα τζάκποτ $ 10 εκατομμυρίων.

Juliane Koepcke

Η Juliane Koepcke επέζησε από ένα αεροπορικό δυστύχημα ακριβώς πάνω από τον ποταμό Αμαζόνιο το 1971. Το 17χρονο κορίτσι ήταν σε θέση να βγει από τη συντριβή με πολλές μελανιές και κοψίματα. Μετά το ατύχημα, η Juliane έπρεπε να ζήσει στη ζούγκλα μεταξύ των άγριων ζώων για λίγες μέρες, μέχρι που διασώθηκε από τους ντόπιους. Η Juliane ήταν η μόνη που επέζησε.

Maarten de Jonge

Ο επαγγελματίας ποδηλάτης Maarten de Jonge κράτησε τα εισιτήρια για τις δύο πτήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες της Μαλαισίας, και ακύρωσε την κράτησή του τελευταία στιγμή. Ένα από τα αεροπλάνα εξαφανίστηκε κάπου στον Ινδικό Ωκεανό, και το άλλο έχεις έπεσε το καλοκαίρι του 2014.

Reshma Begum

Η Reshma Begum εργαζόταν ως μοδίστρα σε ένα εργοστάσιο σε ένα από τα 18 διώροφα κτίρια, «Rana Plaza». Ήταν αρκετά τυχερή και επιβίωσε από μια αλλά παρέμεινε παγιδευμένη κάτω από τα ερείπια. Ευτυχώς, ήταν σε θέση να βρει λίγο νερό και τρόφιμα για να επιβιώσει για 17 μέρες, μέχρι που την βρήκαν.

Frane Selak

Ο Frane Selak είναι ένας Κροάτης καθηγητής μουσικής ο οποίος έχει διαφύγει τον πρώτο θάνατο, όταν ένα τρένο έπεσε μέσα στη λίμνη. Μετά από αυτό, επέζησε απο ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, έπεσε από αεροπλάνο, και προσγειώθηκε σε μια στοίβα από σανό, ενώ 19 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο. Ο άνθρωπος αυτός επέζησε επίσης απο μερικά τροχαία ατυχήματα. Τέλος ο Frane κέρδισε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια σε λαχειοφόρο αγορά.

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: