Χάμιλτον: «Δικαιώθηκα με την απόφασή μου»

Χάμιλτον: «Δικαιώθηκα με την απόφασή μου»

Δικαιωμένος με την απόφασή του να αποχωρήσει από την McLaren και να συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes παρουσιάστηκε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός τόνισε πως δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και η εμπειρία να οδηγεί για μία νέα ομάδα.

Ακόμη, ο Χάμιλτον δήλωσε πως περιμένει πως και πως τις αλλαγές του πρωταθλήματος, αφού είναι μία ευκαιρία να ανταγωνιστούν τις .

«Φαίνεται πως ήταν η σωστή απόφαση για εμένα –προς το παρόν- και για αυτό είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, είναι όλη η εμπειρία που αποκτάς οδηγώντας ένα καινούριο μονοθέσιο σε μια καινούρια ομάδα. Είναι διασκεδαστικό. Σίγουρα, θέλουμε περισσότερα την επόμενη σεζόν και ελπίζω αυτά να έρθουν», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους κανονισμούς του πρωταθλήματος:

«Το πλάνο για κάτι καινούριο είναι συναρπαστικό. Στο σενάριο να βασιζόμασταν ε εξέλιξη του φετινού μονοθέσιου θα ήταν δύσκολο να ανταγωνιστούμε τις Red Bull. Για αυτό και είμαι χαρούμενος με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος». 

Χάμιλτον: «Δικαιώθηκα με την απόφασή μου» Χάμιλτον: «Δικαιώθηκα με την απόφασή μου»

Χάμιλτον: «Δικαιώθηκα με την απόφασή μου»

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: