Και σήμερα το σεντόνι μας πάει ταμείο!

Και σήμερα το σεντόνι μας πάει ταμείο!

Άλλη μια μέρα με αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε την ευκαιρία να πάμε ταμείο, καθώς το σημερινό κουπόνι περιέχει καλές επιλογές.

Ξεκινάμε με τον αγώνα του Καμπ Νου, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μίλαν, θέλοντας με νίκη να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους Ιταλούς στην βαθμολογία και να καθαρίσει την πρωτιά του ομίλου. Από την άλλη οι Μιλανέζοι μετά το 1-1 του πρώτου ματς στο Μιλάνο, θέλουν να φύγουν από την Καταλονία με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κάνει φαβορί στο να περάσουν στην επόμενη φάση. Άλλωστε δεν έχουν και άλλη επιλογή, καθώς στο Ιταλικό πρωτάθλημα πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα. Οι δυο προπονητές δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να δούμε ένα καλό ματς.

Παίζουμε Μπαρτσελόνα – Μίλαν 1

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ντόρτμουντ μετά την επιβλητική νίκη μέσα στο απέναντι στην Άρσεναλ, θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη απέναντι στους Άγγλους μέσα στην Γερμανία ώστε να μπουν στον ρόλο οδηγού του γκρουπ. Από την άλλη ο Αρσέν Βεγκέρ και οι παίκτες του δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στους Γερμανούς να τους πάρουν άλλους βαθμούς και το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι με τα όλα του.

Παίζουμε Ντόρτμουντ – Άρσεναλ 2

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

 

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: