Ζηλιάρης χιμπατζής επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου που φλέρταρε με την «γυναίκα» του

Ο Ρομέο έγινε έξαλλος όταν είδε την σύντροφό του να στέλνει φιλιά στον υπάλληλο, ο οποίος βγήκε ζωντανός από την επίθεση, χάνοντας ωστόσο τμήμα του αυτιού και των δαχτύλων του.Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ένας υπάλληλος ζωολογικού κήπου στην Ουκρανία, ο οποίος τόλμησε να “φλερτάρει” με την σύντροφο ενός χιμπατζή.

Ο Ρομέο εξερράγη όταν είδε την σύντροφό του Τζούλιετ, με την οποία πριν λίγους μήνες απέκτησαν και ένα μωρό, να επιχειρεί να δώσει ένα φιλί στον υπάλληλο, μέσω του γυάλινου παράθυρου που υπήρχε στο κλουβί τους. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να κινηθεί απειλητικά προς την Τζούλιετ αλλά όταν το…τρίτο πρόσωπο μπήκε μέσα στο κλουβί για να χωρίσει τα δύο ζώα, ο Ρομέο στράφηκε εναντίον του, δαγκώνοντας τα δάχτυλα του χεριού του και το αυτί του. Ο υπάλληλος, που κατέληξε επίσης με ένα μάτι μαυρισμένο, κατάφερε να ξεφύγει από την μανία του χιμπατζή και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

“Το δεξί αυτί και δάχτυλα του αριστερού του χεριού τα δάγκωσε και τα μάσησε ενώ κάποια τμήματα του αυτιού και τα δαχτύλων κόπηκαν κατά το δάγκωμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σώσουμε ό,τι απέμεινε”, δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, επεσήμανε: “Οι χιμπατζήδες είναι πολύ επικίνδυνα ζώα με δυνατά σαγόνια, που μπορούν εύκολα να ξεσκίσουν την σάρκα. Δεν έπρεπε να μπει στο κλουβί. Αλλά το έκανε γιατί φροντίζει εδώ και έξι χρόνια αυτό το ζευγάρι χιμπατζήδων και έχει συναισθήματα γι’ αυτό”. Το θύμα είπε ότι είχε στενή σχέση και με τα δύο ζώα και ποτέ δεν είχε συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό. “Όταν η Τζούλιετ με φίλησε μέσα από το γυαλί, ο Ρομέο θύμωσε πολύ. Νομίζω ότι μου επιτέθηκε λόγω ζήλιας”.

Πηγή: news247.gr, sarotiko.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: