Υπόθεση αρπαγής: “Θα παραιτηθώ αν υπάρχει κύκλωμα πορνoγραφίας”, λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

“Ο Κούγιας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα”

Μύδρους κατά του συνηγόρου της 10χρονης, Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι υπήρξε πρόταση συμβιβασμού.

Ο κ. Νουλέζας έσπευσε να εξηγήσει ποιος ήταν ο επιχειρηματίας και πώς έχουν, σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα.

«Ο κ. Κούγιας διέπραξε ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, δημοσιοποίησε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας» είπε ο κ. Νουλέζας και εξήγησε ότι πήρε τηλέφωνο τον ποινικολόγο για τα προσβλητικά λόγια που είπε για τον ίδιο.

«Είδα αυτήν την απέραντη ηθικολογία και μάλιστα εν απουσία μου, δεν τη δέχομαι από ένα συνάδελφο που υπερασπίστηκε τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τον δολοφόνο του Γρηγορόπουλου. Θα έχουμε βεντέτα και δεν φοβάμαι να τον αντιμετωπίσω και θα του πω και κάτι: Με δικηγόρο που έχει σπουδάσει στη Γερμανία γερμανικό ποινικό δίκαιο να μην τα βάζει. Είναι αναξιοπρεπέστατο από έναν δικηγόρο της εμβέλειας του κ. Κούγια που εγώ τον έχω πρότυπό μου να βγαίνει και να λέει ότι έκανα οικονομική πρόταση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νουλέζας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης στη συνεχεία υποστήριξε πως θα παραιτηθεί εάν αποδειχτεί ότι πίσω από την εντολέα του κρύβεται κύκλωμα π ορνογραφίας ανηλίκων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: