Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του με κατσαβίδι – Έχασε το ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε

Ήταν 4 Ιουνίου του 2015 όταν ένας άνδρας στην Κω χτύπησε βίαια την έγκυο σύντροφό του η οποία κυοφορούσε δίδυμα και ήταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με αποτέλεσμα να χάσει το ένα από τα δυο.

Ο άνδρας θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 7 Μαΐου του 2019 με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο κατηγορούμενος από την Βουλγαρία και μόνιμος κάτοικος Κω, φέρεται να την τράβηξε διά της βίας έξω από το σπίτι του πατέρα της, να την έβαλε στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια να την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Ακόμη, προκειμένου να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, φέρεται να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, ενώ, επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, την χτύπησε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς και στο δεξί της πόδι, συγκεκριμένα στο μηρό.

Φτάνοντας στο σπίτι όπου έμενε με την έγκυο σύντροφό του, άρχισε να την κλοτσάει στην κοιλιά και τα πλευρά.

Τρεις μέρες αργότερα η γυναίκα πήγε με έντονους πόνους στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου κατά την εξέταση της από γυναικολόγο, που την παρακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, διαπιστώθηκε μέσω υπερηχογραφήματος ότι το ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε, το αγοράκι, είχε ανενεργή καρδιακή λειτουργία και ήταν ήδη νεκρό.

Διαπιστώθηκε πως βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού και υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και γέννησε ένα κοριτσάκι, ενώ αποσπάσθηκε από τη μήτρα της το νεκρό άρρεν έμβρυο.

Ο κατηγορούμενος πατέρας ισχυρίστηκε ότι η σύντροφος του τον ζήλευε και ότι η ίδια προκάλεσε τον τραυματισμό της με κατσαβίδι. Το ίδιο υποστήριξε και η μητέρα του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μία βδομάδα νωρίτερα είχε και πάλι επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, προκειμένου να απαλλαγεί από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: