Σεισμός στη Λέσβο – Βίντεο: Η στιγμή που πέφτουν τα προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή κατά την οποία σείεται η γη, λόγω του σημερινού σεισμού των 4,8 Ρίχτερ στη Λέσβο, έχει δοθεί στη δημοσιότητα. 

Το βίντεο κυκλοφορεί από το kalloninews.gr, από κάμερα ασφαλείας ενός σουπερμάρκετ, και δείχνει τη στιγμή που πέφτουν πράγματα από τα ράφια του καταστήματος.

Μπουκάλια από αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, σαμπουάν και αφρόλουτρα βρέθηκαν στο πάτωμα από τον νέο ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε τη Λέσβο ενώ ένας πελάτης φαίνεται να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του στον διάδρομο του σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη Λέσβο, έχουν σημειωθεί νέες ζημιές σε σπίτια μετά τη δόνηση των 4,8 Ρίχτερ, όπως και πτώσεις βράχων στους δρόμους του οδικού δικτύου του νησιού. Ήδη, 9 σπίτια έχουν χαρακτηριστεί «κίτρινα» από τις αυτοψίες των μηχανικών – δηλαδή χρειάζονται επισκευές – ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Κλειστά παραμένουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία στο δήμο Δυτικής Λέσβου, μετά από απόφαση του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου, επειδή συνεχίζονται οι αυτοψίες στα σχολικά κτίρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν αποκλείει μεγαλύτερη δόνηση από τα 4,9 Ρίχτερ ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Επιφυλακτικός παραμένει και ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για το εάν ο σεισμός των 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το Σάββατο στις 7 Ιανουαρίου στη Λέσβο ήταν ο κύριος ή όχι.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: