Χωρίς Φουστέρ, Ομάρ και Μποτία ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανιώνιο. Πέραν των γνωστών απουσιών, Ελαμπντελαουί και Μποτία, ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έχασε προπονήσεις λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Αναλυτικά η ενημέρωση των πρωταθλητών:

«Επιστρέφοντας σε αγωνιστική δράση, μετά τις διακοπές των εορτών, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενέτειναν και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς, κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Το Σάββατο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, κάνοντας παράλληλα και δίτερμα. Εκτός «μάχης» είναι οι τραυματίεςΕλαμπντελαουί, Μποτία και Μπουχαλάκης. Μέρος της προπόνησης με την ομάδα έκανε ο Πουλίδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: