Τρεις νέους κόμβους τεχνολογίας στην Ευρώπη εγκαινίασε η Jaguar Land Rover

Η Jaguar Land Rover εγκαινίασε τρεις νέους κόμβους τεχνολογίας στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν ως στόχο να επεκτείνουν τις ψηφιακές της δυνατότητες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησαν σχεδόν 100 νέες θέσεις εργασίας για μηχανικούς.

Οι κόμβοι προορίζονται για την ανάπτυξη συστημάτων αυτόνομης οδήγησης για την επόμενη γενιά των σύγχρονων πολυτελών οχημάτων της JLR και έρχονται να προστεθούν στους έξι υφιστάμενους παγκόσμιους τεχνολογικούς κόμβους στους οποίους έχει επενδύσει η JLR.

Οι νέοι κόμβοι βρίσκονται στο Μόναχο της Γερμανίας, στη Μπολόνια της Ιταλίας και στη Μαδρίτη της Ισπανίας, με τις τοποθεσίες να επιλέγονται λόγω των διαθέσιμων δεξιοτήτων στον τομέα της ψηφιακής μηχανικής σε κάθε περιοχή.

Με την έναρξη της λειτουργίας τους, οι νέοι κόμβοι θα πλαισιώσουν τα υφιστάμενα κέντρα τεχνολογίας της JLR στο Πόρτλαντ (ΗΠΑ), τη Βουδαπέστη (Ουγγαρία), το Σάνον (Ιρλανδία), τη Σαγκάη (Κίνα), το Μπενγκαλούρου (Ινδία) και το Μάντσεστερ (Ηνωμένο Βασίλειο).

Συνολικά, αυτά τα κέντρα απασχολούν πάνω από 1100 μηχανικούς, οι οποίοι αποτελούν μέρος της παγκόσμιας ομάδας μηχανικών της JLR που αριθμεί σχεδόν 9000 άτομα.

Τα εννέα παγκόσμια μηχανολογικά κέντρα της Jaguar Land Rover θα παρέχουν υπηρεσίες και θα τροφοδοτούν με δεδομένα το Κέντρο Δημιουργίας Προηγμένων Προϊόντων στο Gaydon του Ηνωμένου Βασιλείου, για τη δημιουργία των οχημάτων επόμενης γενιάς της Jaguar Land Rover.

Η δημιουργία των τριών νέων κόμβων τεχνολογίας σηματοδοτεί την εξέλιξη της πολυετούς συνεργασίας της Jaguar Land Rover με την NVIDIA, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και του διαρκώς εξελισσόμενου τομέα της υπολογιστικής.

Τρεις νέους κόμβους τεχνολογίας στην Ευρώπη εγκαινίασε η Jaguar Land Rover gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: