Χάρι – Μέγκαν: «Δεν θα το έλεγα καταδίωξη, είναι υπερβολή» λέει ο οδηγός ταξί που τους μετέφερε

Διαψεύδουν τα περί «καταστροφικής» καταδίωξης από παπαράτσι όπως όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τόσο η αστυνομία της Νέας Υόρκης, όσο και ο οδηγός ταξί που μετέφερε το ζευγάρι, τη μητέρα της Μέγκαν και έναν άνδρα ασφαλείας.

Όπως υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νέας Υόρκης: «Βοηθήσαμε την ιδιωτική ασφαλεία που προστατεύει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσeξ. Υπήρχαν πολυάριθμοι φωτογράφοι που έκαναν τη μετακίνησή τους δύσκολη. O Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις».

Το συμβάν σημειώθηκε αφού το ζεύγος αποχώρησε από μια τελετή απονομής βραβείων του Ιδρύματος Γυναικών, όπου τιμήθηκε η Μέγκαν για το έργο της, το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη.


«Δεν θα το έλεγα καταδίωξη, όλα αυτά είναι υπερβολικά» λέει ο οδηγός του ταξί

Από την πλευρά του, ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον Χάρι, τη Μέγκαν και τη μητέρα της, ο Sukhcharn Singh, μιλώντας στην Washington Post και το BBC τόνισε ότι «δεν νομίζω ότι θα το αποκαλούσα καταδίωξη».

Ανέφερε ότι καθώς διέσχιζαν ένα τετράγωνο, «μπλοκαρίστηκαν από ένα απορριμματοφόρο και ξαφνικά ήρθαν οι παπαράτσι και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες». «Δεν ένιωσα ποτέ ότι κινδύνευα. Δεν ήταν σαν καταδίωξη σε ταινία. Ήταν ήσυχοι και έδειχναν φοβισμένοι, αλλά είναι η Νέα Υόρκη — είναι ασφαλής» είπε χαρακτηριστικά στην Washington Post.

Ερωτηθείς σχετικά με την περιγραφή μιας «σχεδόν καταστροφικής καταδίωξης» είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια, νομίζω ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά».

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητα», στην οποία συμμετείχαν «επιθετικοί» παπαράτσι.

«Χθες το βράδυ ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ και η κυρία Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη από μια ομάδα πολύ επιθετικών παπαράτσι» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Χάρι. «Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε πολλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς της Νέας Υόρκης» πρόσθεσε.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: