Χαμός με τη νέα φούστα-πετσέτα του οίκου Balenciaga που κοστίζει 695 ευρώ – Τα σχόλια στο Twitter και η ειρωνεία από την ΙΚΕΑ

Μετά την αμφιλεγόμενη περσινή καμπάνια που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, ο οίκος Balenciaga ξαναχτυπά, βγάζοντας ένα προϊόν στην αγορά που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αν είναι αληθινό ή πρόκειται για φάρσα. Η Balenciaga λανσάρει τώρα μια νέα μόδα, και αυτή δεν είναι άλλη από μια φούστα, που μοιάζει με πετσέτα μπάνιου τυλιγμένη γύρω από τη μέση.

Η φούστα κοστολογείται γύρω στα 695 ευρώ, ενώ βγαίνει από small έως medium. Έως τώρα βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα, έχει δύο κουμπιά γύρω από τη μέση, ενώ το λογότυπο «Balenciaga» φαίνεται διακριτικά στην μπροστινή πλευρά της. Η φούστα-πετσέτα μπάνιου είναι διαθέσιμη μόνο με προπαραγγελία, ενώ, όπως αναφέρεται και στο site του οίκου, διαθέτει και εσωτερική ζώνη, προκειμένου να σφίγγει ή να χαλαρώνει.

Προφανώς, από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η συγκεκριμένη φούστα, οι χρήστες του διαδικτύου έπαθαν φρενίτιδα με το συγκεκριμένο ρούχο. Στο X (πρώην Twitter) πολλοί έσπευσαν να «τρολάρουν» το νέο καλλιτεχνικό δημιούργημα του οίκου Balenciaga. Ένας χρήστης ανέφερε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι η Balenciaga και ορισμένες άλλες μάρκες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα κοινωνικό πείραμα, δοκιμάζοντας την έκταση της προθυμίας των ανθρώπων να αγκαλιάσουν την τρέλα ως τάση».

Άλλος έγραψε: «Η Balenciaga όντως έφτιαξε μια φούστα από πετσέτα μπάνιου. Έχω περίπου 30 τέτοιες στην ντουλάπα μου». Άλλοι χρήστες φορούν δικές τους πετσέτες, ισχυριζόμενοι πως αγόρασαν την πετσέτα Balenciaga για 695 ευρώ (ή 925 δολάρια).

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr