Βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες στη Χαλκιδική

Μια 67χρονη αλλοδαπή κολυμβήτρια που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης, εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί, 500 μέτρα από την ακτή στην περιοχή Πολύχρονο της Χαλκιδικής, έχοντας τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες (16/6), η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, από το Κέντρο Άμεσης Δράσης Πολύγυρου Χαλκιδικής ότι αγνοείται 67χρονη αλλοδαπή κολυμβήτρια στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Άμεσα αναχώρησαν για την περιοχή, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ ενημερώθηκαν παραπλέοντα και Α/Κ σκάφη της περιοχής καθώς και εθελοντικές ομάδες.

Πρωινές ώρες σήμερα, η αγνοούμενη εντοπίστηκε έχοντας τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ” σε απόσταση περίπου 500 μ. από την ακτή, από ιδιωτικό σκάφος αναψυχής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Β” Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: