Βρετανία: Διευθυντής σχολείου έκανε τέσσερις ώρες σeξ με συνάδελφό του, ενώ μαθητές και καθηγητές… έπαιζαν ξύλο!

Πικάντικες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για διευθυντή σχολείου στη Βρετανία ο οποίος έκανε σeξ με συνάδελφό του για τέσσερις ώρες στο γραφείο του, την ώρα που στο σχολείο του επικρατούσε χάος μεταξύ μαθητών και καθηγητών. Μάλιστα, τρεις καθηγητές δέχτηκαν επίθεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2020, ωστόσο τώρα έγινε γνωστό από την Daily Mail καθώς αυτή την εβδομάδα ο Οργανισμός Ρύθμισης της Διδασκαλίας επέτρεψε στον Adam Price, 40 ετών, να συνεχίσει το επάγγελμά του παρά το ό,τι έγινε καθώς όπως αποφασίστηκε, δεν υπάρχει… κίνδυνος να το επαναλάβει αφού η δημοσιοποίηση του συμβάντος επηρέασε τον ίδιο πολύ. Σημειώνεται πως, όταν έγινε «τσακωτός» με τη συνάδελφό του, ήταν παντρεμένος.


Ο 40χρονος Adam

Ο Duncan Tilley, ο οποίος προήδρευσε της ακρόασης, δήλωσε: «Η επιτροπή έλεγξε την κατάσταση. Ο κ. Price σκέφτηκε το παράπτωμά του και τις συνέπειές του. Εξέφρασε μεταμέλεια που φάνηκε στην επιτροπή να είναι γνήσια. Ο καταστροφικός αντίκτυπος που είχε η συμπεριφορά του στον ίδιο και την οικογένειά του οδήγησε την επιτροπή στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος επανάληψης ήταν χαμηλός».

Ο κ. Price ήταν υπεύθυνος του Northern House School Academy Trust όταν συνέβη το περιστατικό στις 27 Ιανουαρίου 2020. Ο διευθυντής του σχολείου και η συνάδελφός του ήταν στο γραφείο του για τρεις ώρες και 50 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων συνάδελφοι τους δέχθηκαν επίθεση από μαθητές καθώς ξέσπασαν άγριοι καβγάδες.

Η μυστική τους σχέση ήρθε στο φως μετά από ανώνυμες επιστολές που στάλθηκαν στο σχολείο και ώθησαν τον κ. Price να παραιτηθεί. Ο Duncan Tilley δήλωσε στην ακροαματική διαδικασία: «Πραγματοποιήθηκε επανεξέταση του υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για τις 27 Ιανουαρίου 2020, η οποία αποκάλυψε ότι ο κ. Price και η συνάδελφός του είχαν εμπλακεί σε σeξουαλικές δραστηριότητες στο γραφείο του κ. Price εκείνη την ημέρα».


Ο κ. Price παραδέχθηκε ότι στις 27 Ιανουαρίου 2020 οι δυο τους ήταν μαζί στο γραφείο του για σχεδόν τέσσερις ώρες. Η επιτροπή γνωστοποίησε ότι την επίμαχη ημέρα υπήρξαν τρεις επιθέσεις κατά καθηγητών και ξέσπασαν τέσσερις ξεχωριστοί καβγάδες με μαθητές. Έγγραφο ανέφερε επίσης, ότι τρία μέλη του προσωπικού που εργάζονταν στο σχολείο είχαν ρεπό τότε.

Ο κ. Price παραδέχθηκε επίσης, ότι παραβίασε την πολιτική «Σχέσεις στην Εργασία» του Northern House School, καθώς δεν δήλωσε προσωπική σχέση με τη συνάδελφό του.

Η επιτροπή, όπως αποφάσισε, απέρριψε την αίτηση του κ. Price για ανωνυμία, αλλά δεν του απαγόρευσε να διδάσκει καθώς ο κ. Price «αγαπά το επάγγελμά του δουλεύοντας με μαθητές που αντιμετωπίζουν προκλήσεις».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: