Βιασμός 12χρονης: Ποιοι είναι οι 4 νέοι συλληφθέντες – Σεκιουριτάς, εισοδηματίας, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ

Εργαζομενοι στον ιδιωτικό τομέα και υψηλά αμειβόμενοι είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι τέσσερις νέοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Και οι τέσσερις — δύο χθες και δύο σήμερα — συνελήφθησαν από άνδρες της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

 Ο κύκλος των συλλήψεων άνοιξε με τον 35χρονο Ι.Δ που δηλώνει εισοδηματίας και έκλεισε το απόγευμα της Παρασκευής με τη σύλληψη ενός 43χρονου ηλεκτρολόγου που εργάζεται σε πλοία.

Ο 35χρονος την βίασε τρεις φορές

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο 35χρονος Ι.Δ κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Μάλιστα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  1. 3 laptop
  2. tablet
  3. 2 κινητά τηλέφωνα

Αγαπά τα σκυλιά και τα όπλα — Το προφίλ του 39χρονου που συνελήφθη

Κάτοικος Νέου Ηρακλείου, 39 ετών, χωρισμένος με ένα 9χρονο παιδί και υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι, είναι ο  39χρονος Σ.Α. φερόμενος ως βιαστής της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο και σε βάρος του εκκρεμούσε το ένα από τα τέσσερα εντάλματα τα οποία είχε εκδόσει η ανακρίτρια μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, μάλιστα, εντόπισαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα τάμπλετ, ενα φορητό υπολογιστή καθώς και ένα όπλο το οποίο ο 39χρονος κατέχει νόμιμα.


Η αγάπη του για τα όπλα φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook επιδεικνύει τη συλλογή από το πολεμικό υλικό που διαθέτει.


Ο 39χρονος είναι λάτρης των μηχανών καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά. Στο προφίλ του στο Facebook έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τον σκύλο του.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: