Βέροια: Βούλγαρος έκλεψε κινητό από ανήλικο κορίτσι

Εντοπίστηκε λίγο αργότερα από την ομάδα ΔΙΑΣ

Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε στα χέρια του ένα ανήλικο κορίτσι που καθόταν σε μια καφετέρια στη Βέροια, έβαλε στο «μάτι» ένας νεαρός αλλοδαπός και μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία το «βούτηξε» και το έβαλε στα πόδια! Ωστόσο, δεν κατάφερε να το χαρεί.

Βάσει της περιγραφής του που είχαν δώσει το θύμα και οι αυτόπτες μάρτυρες, ο 18χρονος Βούλγαρος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο κορίτσι. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του όταν το πάρκαρε σε έναν δρόμο στο Μεσολόγγι ο 60χρονος ιδιοκτήτης του και μια 34χρονη γυναίκα που τον είδε να απομακρύνεται δεν έχασε καιρό. Άνοιξε την πόρτα, άρπαξε από μέσα το πορτοφόλι του που είχε μέσα 55 ευρώ, την ταυτότητα του ιδιοκτήτη και τραπεζικές κάρτες και τράπηκε σε φυγή. Όμως, τη συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: