Βέροια: Συνελήφθη 30χρονος που προσπαθούσε να πουλήσει κλεμμένα αυτοκίνητα

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού στη Βέροια, ο οποίος έκλεβε αυτοκίνητα, τα πήγαινε σε συνεργεία από τα οποία έπαιρνε οχήματα αντικατάστασης και στη συνέχεια προσπαθούσε να τα πουλήσει.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο 30χρονος άνδρας νοίκιασε ένα αυτοκίνητο από επιχείρηση σε νησί των Κυκλάδων, το οποίο, όταν ήρθε η ώρα να φύγει, το εγκατέλειψε χωρίς να πληρώσει το ποσό που όφειλε. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε περιοχή της Εύβοιας, άφησε ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο που του έδωσε άλλο για προσωρινή διευκόλυνσή του και έγινε καπνός με αυτό!

Το κλεμμένο όχημα το πήγε σε άλλο συνεργείο αυτοκινήτων σε περιοχή της Αττικής, το οποίο επίσης του παραχώρησε ένα δικό του αυτοκίνητο ώσπου να ολοκληρωθεί η επισκευή. Ο ακούραστος νεαρός πήγε και αυτό το αυτοκίνητο σε μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκίνητων σε περιοχή της Ημαθίας, όπου προσπάθησε να το πουλήσει χωρίς επιτυχία.

Όμως, είχε εναλλακτικό πλάνο, καθώς το άφησε σε ένα κοντινό συνεργείο αυτοκινήτων, πείθοντας μάλιστα τον ιδιοκτήτη να του χαρίσει 40 ευρώ!

Τελικά, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για απάτη και υπεξαίρεση.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: