Τσαντάκιας χτύπησε σε εκθεσιακό χώρο γεμάτο αστυνομικούς!

Γεμάτος από υπαλλήλους εταιρείας security και αστυνομικούς που περιπολούσαν διαρκώς ήταν ένας εκθεσιακός χώρος στην πόλη των Σερρών, αλλά ένας σεσημασμένος κακοποιός που αναζητούσε στόχο ή δεν τους… είδε ή πίστεψε ότι θα τους ξέφευγε, όταν άρπαξε την τσάντα μιας 27χρονης που είχε μέσα 1.400 ευρώ!

Η σύλληψη του 34χρονου δράστη, που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διάφορα ποινικά αδικήματα, ήταν θέμα χρόνου. Παρ’ όλο που πέταξε στο έδαφος την τσάντα με τα χρήματα, συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ η τσάντα αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο της.

*** Σαν… κύριος τρύπωσε στο σπίτι ενός 39χρονου στα Χανιά ένας 35χρονος Έλληνας και βγήκε κουβαλώντας δύο υπολογιστές αξίας 1.000 ευρώ! Τον είδαν, όμως, οι γείτονες που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Μέρα- μεσημέρι μπήκε στο σπίτι μιας 49χρονης Ρουμάνας στα Ιωάννινα ένας 68χρονος και άρπαξε από μέσα τα… ρούχα της και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα! Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια από την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

newsbeast.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: