Γκισλέιν Μάξγουελ: Θα ασκήσει έφεση για την καταδίκη της για διακίνηση ανηλίκων στον Επστάιν

Η Γκισλέιν Μάξγουελ θα ασκήσει έφεση για την καταδίκη της για σωματεμπορία ανηλίκων υποστηρίζοντας ότι η «απάνθρωπη» μεταχείρισή της την άφησε σωματικά ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της όσον αφορά τον δικαστικό της αγώνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μάξγουελ θα ισχυριστεί ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό της όσον αφορά την απολογία της στο δικαστήριο, επειδή οι ζοφερές συνθήκες στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν, όπου κρατήθηκε πριν από τη δίκη της, την εξουθένωσαν.

Η έφεση θα υποδηλώνει ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης της για προώθηση και εμπορία ανήλικων κοριτσιών στον Τζέφρι Επστάιν.

Η έφεση, η οποία αναμένεται να έχει εκατοντάδες σελίδες, πρέπει να κατατεθεί μέχρι το τέλος της ημέρας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου η Γκισλέιν Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη τον περασμένο Ιανουάριο μετά από δίκη.

Η Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη ότι στρατολογούσε νεαρά κορίτσια, ορισμένα εκ των οποίων ανήλικα, για λογαριασμό του Τζέφρι Έπσταιν, που πέθανε στη φυλακή.

Ο δικαστής Άλισον Νέιθαν, που προήδρευσε στη δίκη της, χαρακτήρισε τα εγκλήματά της «φρικτά».

Η Μάξγουελ, 61 ετών, επιμένει στην αθωότητά της και σε συνέντευξη στη φυλακή είπε ότι θα ήθελε να μην είχε γνωρίσει ποτέ τον Έπσταϊν, τον πρώην φίλο της.

Στην έφεση θα ισχυριστεί ότι κρατήθηκε σε απομόνωση «υπό απάνθρωπες συνθήκες», συμπεριλαμβανομένης της στέρησης του ύπνου της. Μέχρι τη στιγμή που έφτασε η δίκη ήταν τόσο εξαντλημένη που «δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά στην υπεράσπιση της, πολύ περισσότερο να καταθέσει».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: