Τροχαίο στη Μεσογείων: Η μοιραία έξοδος του 30χρονου που κατέληξε σε τραγωδία – Σπαρακτικά τα μηνύματα φίλων του

Aπέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής η είδηση του θανάτου του 30χρονου οδηγού ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ήταν λίγο μετά τις 7 όταν το μαύρο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν ο άτυχος οδηγός, η 27χρονη συνοδηγός και ένας 28χρονος φίλος του, εξετράπη της πορείας του λίγο μετά τη λεωφόρο Μιχαλακοπούλου, στο ρεύμα ανόδου, και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω στην κολόνα της διαχωριστικής νησίδας.


Ο 30χρονος οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων

Οι πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο απεγκλώβισαν νεκρό τον 30χρονο καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο τους άλλους δύο επιβάτες.

Ο 28χρονος, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα, τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η 27χρονη συνοδηγός διεκομίσθη σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση τις τελευταίες ώρες.


Πώς συνέβη το τροχαίο

Η παρέα των νεαρών είχε βγει βόλτα το βράδυ του Σαββάτου και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες.

Κατά την επιστροφή τους, ο 30χρονος μπήκε στη θέση του οδηγού αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει αλκοόλ. Στη μοιραία στροφή, ελάχιστα μέτρα μετά την Μιχαλακοπούλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην κολόνα και το καπό να κοπεί στα δύο.


Χθες το βράδυ, φίλοι και γνωστοί του 30χρονου βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και με ένα λουλούδι στα χέρια αλλά και ένα τραγούδι αποχαιρέτησαν τον άτυχο οδηγό.


Το ίδιο κάνουν και δεκάδες φίλοι του στα social media όπου οι αναρτήσεις είναι σπαρακτικές.

«Θα τα ξαναπ(ι)ούμε αντράκο μου. Για πάντα εδώ…», γράφει ένας κολλητός φίλος του 30χρονου ενώ ένας φίλος και συναδέλφός του ποστάρει στο προφίλ του μια κοινή τους φωτογραφία και αναφέρει: «Δεν υπάρχουν λόγια. Θα υπάρχεις πάντα εδώ. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει… 9-4-23».

Αύριο, στις 11 το πρωί, συγγενείς και φίλοι θα πουν το ύστατο χαίρε στον 30χρονο από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κοντόπευκου στην Αγία Παρασκευή όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: