Τρόμος στον αέρα: Αεροσκάφος έκανε βουτιά 20.000 ποδών [βίντεο]

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι επιβαίνοντες σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί, όταν, λίγο μετά την απογείωση, έκανε βουτιά 20.000 ποδών.

«Όλοι λέγαμε αντίο ο ένας στον άλλο. Ήταν πραγματικά αγχωτικό. Αμέσως προσπάθησα να στείλω μήνυμα από το κινητό μου τηλέφωνο στην οικογένεια μου», δήλωσε ένας από τους 145 επιβάτες της πτήσης.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το οποίο κατέγραψε ένας από τους επιβάτες, φαίνεται να έχουν πέσει οι μάσκες οξυγόνου μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους.

«Έστειλα μήνυμα στην οικογένειά μου, ελπίζοντας πως θα το λάβουν. Ήταν απαίσιο», είπε επιβάτης της πτήσης στον τηλεοπτικό σταθμό Channel Nine με δάκρυα στα μάτια.

Άλλος επιβάτης τόνισε πως δεν ήξερε τι συμβαίνει καθώς οι ανακοινώσεις που υπήρχαν δεν ήταν στα αγγλικά. «Δεν ξέραμε τι γινόταν», τόνισε. «Το πλήρωμα είχε πανικοβληθεί» δήλωσε άλλος επιβάτης.

Σύμφωνα με το CNBC, το αεροσκάφος βρισκόταν στα 34.000 πόδια όταν η καμπίνα έχασε την πίεση. Τότε έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και το αεροπλάνο έκανε βουτιά στα 10.000 πόδια.

Από την πλευρά της, η εταιρεία ζήτησε, μέσω ανακοίνωσης, συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία, ωστόσο δεν αναφέρθηκε στη φύση του προβλήματος που αντιμετώπισε το αεροσκάφος.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: