Τρίκαλα: Εξαπάτησε ηλικωμένη και της άρπαξε τις οικονομίες της

Την έπεισε ότι είναι εφοριακός και πως έχει έρθει για κάποια χρέη του γιού της και εκείνη του έδωσε τα χρήματα

Χωρίς να το αντιληφθεί, μια ηλικιωμένη από χωριό των Τρικάλων έδωσε μόνη της στον απατεώνα που την πλησίασε τα στοιχεία που χρειαζόταν για να την παγιδεύσει και να αρπάξει τις οικονομίες της! Πάντως, η απάτη εξιχνιάστηκε, αν και ο δράστης παραμένει ακόμη ασύλληπτος.

Ο 47χρονος που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη πλησίασε την ηλικιωμένη γυναίκα από το Παλαιομονάστηρο Τρικάλων το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, της έπιασε κουβέντα και εκείνη του αποκάλυψε άθελά της λεπτομέρειες που του χρησίμευσαν όταν της αποκάλυψε πως δήθεν είναι… εφοριακός! Ο δράστης της ζήτησε το κινητό του γιου της για να επικοινωνήσει μαζί του για την οφειλή που τάχα είχε. Ο 47χρονος προσποιήθηκε ότι κάλεσε τον αριθμό και άρχισε να απειλεί τον υποτιθέμενο συνομιλητή ότι κινδύνευε με φυλάκιση!

Ταραγμένη η γριούλα, ανέλαβε να «σώσει» αυτόν που νόμιζε ότι ήταν το παιδί της! Έδωσε 1.200 ευρώ στον απατεώνα κι εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έγινε καπνός! Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν η γριούλα επικοινώνησε με το γιο της και την κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Πύλης, οι άνδρες του οποίου ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 47χρονου και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος του. Δεν μπόρεσαν, όμως, να τον εντοπίσουν.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: