Τρία στυλ jacket που οι διάσημοι οίκοι μόδας προτείνουν για απαράμιλλο στυλ

Τρία στυλ jacket που οι διάσημοι οίκοι μόδας προτείνουν για απαράμιλλο στυλ

Τα ξεχωρίσαμε και, φυσικά, τα έχουμε προσθέσει στη λίστα των μελλοντικών μας εμφανίσεων.

Το ξέρουμε ότι πολύ σύντομα τα κοντομάνικα θα είναι το μοναδικό στυλ ρούχου που θα θες πάνω στο σώμα σου. Η ζέστη δε θα σου επιτρέπει κάποια σκέψη για κάτι διαφορετικό. Τα δροσερά υφάσματα θα αποτελούν μονόδρομο στην καθημερινότητα. Πόσο μάλλον το πρωί και μέχρι το απόγευμα που ο ήλιος θα βρίσκεται ψηλά και θα θερμαίνει τα πάντα γύρω του. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, όταν θα δύει, η θερμοκρασία θα πέφτει αισθητά. Άσε που, μέχρι να φτάσουμε σε εκείνες τις ημέρες, υπάρχει ακόμα δροσιά, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε πανωφόρια.

Τα πανωφόρια κατέκλυσαν τις πασαρέλες μέσα στους προηγούμενους μήνες. Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με outfits που προώθησαν ακριβώς το μήνυμα του οίκου μόδας που αντιπροσώπευαν και έστρωσαν τον δρόμο για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στους επόμενους μήνες και αυτές έχουν ως σημείο αναφοράς την πρακτικότητα. Ακριβώς, όμως, επειδή θέλουμε να κινούμαστε σύμφωνα με τα trends των ημερών, ξεχωρίσαμε τρία στυλ jacket που θα δώσουν κομψότητα και στυλ στις εμφανίσεις μας. Και, μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις τα στυλ που κέρδισαν τις εντυπώσεις μέσα σε αυτές τις διαφορετικές λόγω lockdown παρουσιάσεις των οίκων μόδας.

 Οδηγός Αγοράς: 10 crop παντελόνια για αυτούς τους ανοιξιάτικους μήνες

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: