ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορεία το Σάββατο η μεταφορά των επιβατών μεταξύ Λιανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 θα εκτελεστούν από την ΕΡΓΟΣΕ εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Λιανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου.

Έτσι, λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 21 Απριλίου και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00 ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τραίνα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λειανοκλαδίου μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι και οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μέχρι το Λειανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Να αναφέρουμε ότι οι αμαξοστοιχίες που επηρεάζονται είναι οι εξής: I/C 50, 884, I/C 51, I/C 52, I/C 53, I/C 55, I/C 56 και I/C 59

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στο δίκτυο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: