Τραγωδία στη Μαγνησία: Νεκρός 46χρονος μετά από μοιραία παράσυρση

Παρασύρθηκε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο

Τραγωδία στη Μαγνησία, με θύμα έναν 46χρονο άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μοιραία παράσυρση, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.10 το πρωί της Τρίτης, όταν ο άνδρας, που ήταν οδηγός νταλίκας, προσπάθησε να διασχίσει τον παράδρομο της εθνικής οδού, ακριβώς μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Πιθανολογείται ότι ο οδηγός δεν τον είδε, λόγω του ότι ήταν ακόμη νύχτα. Ο άτυχος 46χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα.

Άμεσα, εργαζόμενοι στη βιομηχανία κάλεσαν το ΕΚΑΒ και στο σημείο πήγε κινητή μονάδα με γιατρό, αλλά ήτα ήδη αργά. Ο άτυχος 46χρονος ξεψύχησε και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η Τροχαία Βόλου συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 46χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και είναι ηλικίας 22χρονών.

Να αναφέρουμε ότι ο 46χρονος καταγόταν από τον Αλμυρό και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως οδηγός νταλίκας, που μετέφερε σκραπ στη Χαλυβουργία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: