Τραγωδία!! Είχε παλμούς μετά τη μοιραία πτώση – Μάχη από νοσοκόμα[ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον άτυχο 26χρονο οδηγό της μοτοσυκλέτας, έδωσε νοσοκόμα που έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο του δρόμου του Ακρωτηρίου, όπου ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του…

Λίγο μετά την πτώση του, η νοσοκόμα έσπευσε στο σημείο και προσπάθησε με μαλάξεις να κρατήσει στη ζωή τον άτυχο νέο. Εκείνη τη στιγμή είχε χαμηλούς παλμούς. Ωστόσο, όταν λίγα λεπτά αργότερα μετέβη στη σκηνή η γιατρός των Βρετανικών Βάσεων, διαπίστωσε τον θάνατό του…

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες που έγινε το δυστύχημα, ο 26χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ κατευθυνόταν προς το χωριό του Ακρωτηρίου.

Σε μια καμπή του δρόμου έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του, κτύπησε στο κράσπεδο και έπεσε κάτω βίαια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο νεαρός σύρθηκε για περίπου 15 μέτρα και κατέληξε στη μέση του δρόμου, στη δεξιά λωρίδα. Η μηχανή του βρέθηκε στην αριστερή πλευρά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.

Αμέσως μετά την μοιραία πτώση του τον αντιλήφθηκε οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε και ειδοποίησε τις τοπικές αρχές.

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία των Βάσεων διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία, φαίνεται πως ο 27χρονος έφερε κράνος, το οποίο βρέθηκε στη σκηνή (βλ. φωτογραφίες) και φαίνεται πως ήταν γδαρμένο.

tothemaonline.com


ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: