Τραγικό δυστύχημα στο Ναύπλιο: Νεκρή η μητέρα, στο νοσοκομείο η κόρη από διαρροή αερίου

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Καραθώνα Ναυπλίου εξαιτίας διαρροής σε μπουκάλα αερίου, που είχε ως αποτέλεσμα μια ηλικιωμένη γυναίκα να χάσει τη ζωή της και η κόρη της να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, η ηλικιωμένη, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες είχε δεχθεί την επίσκεψη της κόρη της, δεν απάντησε στο τηλέφωνο που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής οικείοι της από την Πρόνοια Ναυπλίου.

Το πρωί της Δευτέρας οι οικείοι της την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να μπουν μέσα. Εκεί, αντίκρισαν την ηλικιωμένη μητέρα και την κόρη της στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως η 85χρονη μητέρα ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της ανέπνεε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από κει στο νοσοκομείο του Άργους όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπιτάκι που διέμεναν, όπως και ολόκληρο το παλαιό κτίσμα που ανήκει στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου και βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο και εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. Η γιαγιά που έμενε εκεί συνήθως από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές. Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: