Τούρκος πατέρας έδεσε την 13χρονη κόρη του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και οδηγούσε χαλαρός

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο οδηγός στην Τουρκία, όταν συνειδητοποίησε πως στην πίσω πλευρά ενός Van, το οποίο τον προσπέρασε ήταν δεμένη μια… γυναίκα, που μάλιστα όπως αποδείχτηκε ήταν τελικά η κόρη του οδηγού!

Το επίμαχο βίντεο έγινε αμέσως viral στην Τουρκία και συνέβη στην περιοχή Cankiri Yayalakent, όπως αναφέρει η Hurriyet. Αμέσως μετά τη δημοσίευσή του οι αρχές της χώρας συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον οδήγησαν στο δικαστήριο.

Ο οδηγός, που ονομάζεται K. Idris αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού του απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες και κατόπιν μιλώντας στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψε πως η γυναίκα η οποία βρισκόταν δεμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ήταν η 13χρονη κόρη του!

Πάντοτε με βάση τον οδηγό, εκείνος και η οικογένειά του επισκέπτονταν συγγενείς για διακοπές στο κοντινό χωριό Kurban Bayram και αποφάσισε για αδιευκρίνιστους λόγους, να δέσει την κόρη του στο πίσω μέρος πάνω στη σχάρα των ποδηλάτων, επειδή όπως υποστηρίζει ο ίδιος, έχει “πολύ καλή ποιότητα και είναι σταθερή”!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: