Τουλάχιστον 14.000 άνθρωποι δουλεύουν στη  Seat στην Ισπανία

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αυτοκίνητα στην Ισπανία. Μέλος του Ομίλου Volkswagen, η πολυεθνική έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγει πάνω από το 80% των οχημάτων της και είναι παρούσα σε περισσότερες από 75 χώρες. Το 2015, τα κέρδη της SEAT ανήλθαν πάνω από 8,3 δις ευρώ, το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα στην ιστορία και σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσε 400.00 πωλήσεις, τις περισσότερες από το 2007.

Στο SEAT Group εργάζονται περισσότεροι από 14.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα Ibiza και Leon. Επιπρόσθετα, η εταιρεία παράγει το Alhambra στη Πορτογαλία, το Mii στη Σλοβακία και το Toledo στη Τσέχικη Δημοκρατία.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο γνώσεων και απασχολεί περίπου 1.000 μηχανικούς, των οποίων ο στόχος είναι να αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την καινοτομία για το νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R&D στην Ισπανία. Στα πλαίσια της δέσμευσης για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να βασίζει την κύρια δραστηριότητα της στη βιωσιμότητα, δηλαδή τη μείωση των εκπομπών CO2 και την ενεργειακή απόδοση.

Τουλάχιστον 14.000 άνθρωποι δουλεύουν στη  Seat στην Ισπανία

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: