Το τατουάζ που πρόδωσε τον ληστή

Όταν «χτυπάς» ένα τατουάζ που δηλώνει την αντιπάθεια στους αστυνομικούς και κινείσαι στον δρόμο της παρανομίας, τότε γίνεσαι είδηση σε διεθνή μέσα. Ο 26χρονος Paul Terry, αποφάσισε να γράψει στο μέτωπό του τη φράση «Fuck Cops» («γ@@@ οι μπάτσοι») και μαζί ένα ζευγάρι κέρατα, αλλά και το σύμβολο των ναζιστών, το SS.

Την περασμένη εβδομάδα, ο νεαρός φέρεται ότι διέρρηξε ένα διαμέρισμα στην Τούλσα της Οκλαχόμα των ΗΠΑ – εισέβαλε κραδαίνοντας ένα μαχαίρι με σκοπό τη ληστεία του ενοίκου. Όπως γράφει η ιστοσελίδα newson6.com, είχε ως συνεργό του την 29χρονη Sonja Marie Moro, πρώην φιλενάδα του θύματος. Ο ένοικος του διαμερίσματος, έδωσε στους κακοποιούς το πορτοφόλι του και αφότου αποχώρησαν τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Ο άντρας είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης πιθανότατα ονομαζόταν «Terry» και όταν κλήθηκε να τον περιγράψει, «στάθηκε» κυρίως στο τατουάζ του. Ο Terry είχε φάκελο στην αστυνομία και η ταυτότητά του εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως χάρη στις περιγραφές και το ιδιαίτερο τατουάζ του. Τόσο ο ίδιος όσο και η βοηθός του, συνελήφθησαν.

   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: