Το πρώτο μήνυμα της Ελένης Τσολάκη μετά το “διαζύγιο” με τον Alpha

Παρελθόν από τον Alpha αποτελεί η Ελένη Τσολάκη, όπως έγινε γνωστό από την Πέμπτη. Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας, κανάλι και παρουσιάστρια αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, με τις σχέσεις τους, ωστόσο, να παραμένουν άψογες.

Μετά την αποχώρησή της από τον σταθμό, η Ελένη Τσολάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε τα εξής:

“Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού! Μικρή ακόμα, άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!! Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά και τόσο στοργικά κ τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το σπίτι μου!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω την πιο ζεστή θέση στην καρδιά μου για όλους! Είμαι μόνο κερδισμένη! Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους κ έναν έναν ξεχωριστά! Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια.”

Ηταν Ιουλιος του ’13 οταν περασα για πρωτη φορα την εισοδο αυτου του καναλιου!!Μικρη ακομα,αγουρη αλλα γεματη ενθουσιασμο κ ευγνωμοσυνη για την ευκαιρια που μου δοθηκε!!!Ο ιδιος ενθουσιασμος κ η ιδια ευγνωμοσυνη που νιωθω μεχρι κ σημερα για ολους αυτους τους ανθρωπους που με αγκαλιασαν τοσο ζεστα κ τοσο στοργικα κ τα 6 χρονια που ο Alpha ηταν το “σπιτι”μου!! Σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου κ κραταω τη πιο ζεστη θεση στη καρδια μου για ολους!! Ευχαριστω που μεσα σ αυτους τους διαδρομους,τα ονειρα μου εγιναν αληθινα!!Μεγαλωσαν,ωριμασαν,δοκιμαστηκαν αλλα συνεχισαν να υπαρχουν!!

ellada

Tags:

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: