Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο -Μέσα σε γερανό, με ασυναγώνιστη θέα (photos)

Εχουμε δει τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο και ειδικά όσον αφορά τα ξενοδοχεία οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο εφευρετικοί προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες. Ωστόσο, το Faralda Crane Hotel ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Βρίσκεται στο Άμστερνταμ και είναι ξεχωριστό επειδή χτίστηκε μέσα σε έναν γερανό αποβάθρας, με δωμάτια που κρέμονται 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν bungee jumping από 90 μέτρα ύψος.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε σε έναν εγκαταλειμμένο γερανό 250 τόνων που κατασκευάστηκε το 1951 και αποτελεί μία από τις παλαιότερες δομές του είδους στον κόσμο. Μηχανικοί και αρχιτέκτονες σχεδιασμού του ερευνητικού προγράμματος, το οποίο κόστισε 3.150.000 ευρώ, χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και εγκαινιάστηκε το 2015.

Εκτός από το ασυνήθιστο έργο, το Faralda προσφέρει εντυπωσιακό design σε καθένα από τα 3 πολυτελή δωμάτια, με περίτεχνη διακόσμηση από μερικούς από τους καλύτερους Ολλανδούς σχεδιαστές. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε την καταπληκτική θέα πάνω από το Αμστερνταμ και το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα από την πισίνα σπα στην κορυφή του γερανού. Όλα αυτά για μία διαμονή με τιμές που ξεκινούν από 400 ευρώ. Εκτός από το ξενοδοχείο, η πλατφόρμα bungee jumping κοστίζει 85 ευρώ.

 

iefimerida.gr

typosthes.gr-Paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: