Το πανωφόρι που θα αγοράσεις φέτος και θα έχεις για χρόνια στην ντουλάπα σου

Αν όμως, έχεις σκοπό να κάνεις μία μικρή επένδυση στο πανωφόρι σου και αναζητάς κάτι ξεχωριστό που δεν θα έχει όμως παροδική χρήση, τότε σου έχω την ιδανική πρόταση. Πρόκειται για ένα πανωφόρι που συνδυάζει δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, denim και shearling, έχει τέλειο μήκος για να μπορείς να το φοράς σχεδόν με τα πάντα και το σίγουρο είναι ότι δεν έχει ημερομηνία λήξης μέσα στον φετινό χειμώνα.

Είναι το και μία δοκιμή θα σε πείσει ότι πρόκειται για ένα ζεστό μπουφάν που συνδυάζει το cool ύφος ενός denim jacket και την ζεστασιά που προσφέρει η εσωτερική επένδυση. Το μήκος του όμως είναι αυτό που το κάνει πιο ιδιαίτερο, του προσδίδει επιπλέον πινελιές κομψότητας και σε βοηθά να το ταιριάξεις ακόμα και με πιο chic outfits, που ίσως θα απέφευγες με το κλασσικό denim jacket σου.

Ο cool χαρακτήρας ενός denim jacket και οι ιδιαιτερότητες που έχει χάρη στην επένδυση και το μήκος του, σου δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα denim to denim outfit, να το φορέσεις πάνω από ένα printed midi ή maxi φόρεμα, αλλά και να κάνεις πιο urban το outfit με το καρό σου παντελόνι.

Το σίγουρο είναι ότι αν το εντάξεις στη συλλογή σου, αυτό το μπουφάν δε θα μείνει ανεκμετάλλευτο.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: