Το Νοικιάζεις με 250€, Κάνεις τις Διακοπές των Ονείρων σου και Ζεις την Πιο Απίστευτη Εμπειρία!



Παρόλο που έχουμε μεγαλώσει, πλέον έχουμε την ευκαιρία να αναβιώσουμε την παιδική μας ηλικία χαλαρώνοντας σε ένα πολυτελές δεντρόσπιτο που είναι φτιαγμένο για ενήλικους.

Βρίσκεται στο Devon της Αγγλίας και όλοι μπορούν να κάνουν κράτηση στο Treehouse Retreat, που βρίσκεται μέσα σε 12 στρέμματα ιδιωτικής δασικής έκτασης.

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την τρέλα της καθημερινότητας, ρίξτε μία ματιά σ’αυτά που έχει να προσφέρει το σπίτι αυτό.

Ο εξωτερικός χώρος

Εκτός από το ότι είναι μέσα στα δέντρα, είναι και πολύ κοντά σε παραλία. Το καλό είναι πως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, αφού θα είστε αρκετά ψηλότερα από το έδαφος.

Η κουζίνα

Παρόλο που δεν έχει φούρνο, έχει όλα τα άλλα που χρειάζεται κανείς για να φτιάξει ένα γεύμα ή σνακ.

Το καθιστικό



Αφού εξερευνήσετε τον έξω χώρο, μπορείτε να χαλαρώσετε στο άνετο σαλόνι, που έχει τζάκι και πολλά επιτραπέζια για να διασκεδάσετε. Εάν δεν σας αρέσουν τα επιτραπέζια, υπάρχει και τηλεόραση και αρκετά DVD που μπορείτε να δείτε.

Γωνιά για διάβασμα

Εάν προτιμάτε το διάβασμα, υπάρχει μία άνετη γωνιά, ιδανική για τους βιβλιοφάγους. Έχει ακόμα και βιβλία, σε περίπτωση που ξεχάσατε να φέρετε τα δικά σας.

Το υπνοδωμάτιο

Μετά από μία μεγάλη μέρα, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με μαλακά σεντόνια. Εάν δεν θέλετε να πλυθείτε στο μπάνιο δεν πειράζει, αφού υπάρχει μία μπανιέρα ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι.

Το μπάνιο

Το μπάνιο έχει ντους καταρράκτη και όλα τα απαραίτητα, όπως πετσέτες και μπουρνούζια.

Το μπαλκόνι

Το καλύτερο σημείο του σπιτιού είναι το μπαλκόνι, που έχει ειδικό σημείο για yoga και διαλογισμό. Μπορείτε επίσης να φάτε έξω μετά το μαγείρεμα ή να ψήσετε στο μπάρμπεκιου.



Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: