Το νέο website για τη Suzuki

Νέες τάσεις δημιουργεί το νέο ανανεωμένο website της Suzuki. Διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένο, responsive design, με ιδιαίτερη βαρύτητα να έχει δοθεί στην εμπειρία του χρήστη για εύκολη πλοήγηση και άμεση πρόσβαση σε πληροφόρηση. Ο νέος δικτυακός τόπος της Suzuki αποτελεί μία σύγχρονη, φρέσκια και εντυπωσιακή προσέγγιση, ώστε ο επισκέπτης να εκλαμβάνει με την πρώτη ματιά τον ενθουσιασμό που αποπνέει η μάρκα.

Με νέο creative design, το οποίο αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα και αποπνέει το δυναμικό και γεμάτο πάθος χαρακτήρα της Suzuki, δημιουργήθηκε το νέο website την υλοποίηση του οποίου ανέλαβε η εταιρία Webjar.

Η ταυτότητα της μάρκας είναι συνώνυμη με το Way of Life! Η Suzuki δεν φτιάχνει απλά αυτοκίνητα. Δημιουργεί ιδέες. Κάνει την καθημερινότητα λίγο πιο λαμπερή. Με προτάσεις και μοναδικά concepts που υποστηρίζουν τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Το νέο website ανταποκρίνεται σε αυτό το πλαίσιο και επανατοποθετεί το brand μέσω του εμπλουτισμένου περιεχόμενου και των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών του, που προτρέπουν τον επισκέπτη σε διάδραση με τη μάρκα και σηματοδοτούν την νέα digital εποχή της Suzuki.

 

 

Το νέο website για τη Suzuki

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: