Το είχαν πάρει απόφαση πως θα χάσουν για πάντα την 4χρονη κόρη τους, μέχρι που η νηπιαγωγός της αποφάσισε να της χαρίσει το νεφρό της

Όταν η Dena Carreyn άκουσε πέρσι από τους γιατρούς ότι το κοριτσάκι της που αρρώστησε ξαφνικά δεν θα τα κατάφερνε, τρελάθηκε!

Η τετράχρονη Lyla διαγνώστηκε με μικροσκοπική πολυαγγειίτιδα, που είναι μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια, λόγω της οποίας θα μπορούσε να χάσει το νεφρό της. Παρότι υποβλήθηκε σε θεραπείες, η κατάστασή της δεν βελτιώθηκε και έγινε σαφές ότι η μικρή θα χρειαζόταν νεφρό.

Αν οι γονείς της δεν έβρισκαν κάποιον συμβατό δότη, θα έπρεπε να προετοιμαστούν για το αναπόφευκτο θλιβερό γεγονός: θα έχαναν την κορούλα τους. Άρχισαν λοιπόν να ψάχνουν για δότη, δημιουργώντας μια σελίδα στο facebook για την μικρή.

Κάποια στιγμή, κάλεσαν την Dena στο σχολείο της μικρής Lyla, υποτίθεται για να γνωρίσει μια καινούρια δασκάλα, αλλά εκεί την περίμενε ένα αναπάντεχο δώρο.

Η Beth Battista, δασκάλα της κόρης της στο νηπιαγωγείο, ήταν απόλυτα συμβατή δότης. Η γυναίκα είχε αποφασίσει να σώσει τη ζωή της μαθήτριάς της, δωρίζοντάς της το ένα της νεφρό. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.

“Μπορεί απλά να είμαι η δασκάλα της τώρα, αλλά σύντομα ένα μικρό κομμάτι μου θα είναι για πάντα μαζί με τη Lyla. Είμαι η δότης νεφρού της Lyla.”

Tώρα η όμορφη μικρούλα, μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον της, χάρη στην καλή δασκάλα της που θα της σώσει τη ζωή! Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

Και κάπου εδώ, ένα χειροκρότημα για αυτή τη δασκάλα!!!

Originally posted 2016-10-11 18:04:52.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: