Το είδωλο του Instagram – Έβαλε κιλά και κέρδισε 100.000 φανς

Μια έφηβη κοπέλα η οποία έκανε ακραία δίαιτα και έφτασε σχεδόν στα όρια της ανορεξίας, είναι πλέον τόσο ευχαριστημένη με το καμπυλόγραμμο σώμα της που το αναδεικνύει τακτικά ανεβάζοντας σeξι φωτογραφίες με μπικίνι.

 

Η Courtney Black, βίωσε μια περίοδο στη ζωή της που χαρακτηριζόταν από εμμονή με την απώλεια θερμίδων και με την σκληρή γυμναστική.

Η εξέλιξη που είχε όμως ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική, με αποτέλεσμα να μείνει η σκιά του εαυτού της και να δέχεται αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram.

«Όταν ήμουν νεότερη, ήθελα να είμαι όσο πιο αδύνατη μπορούσα,» εξήγησε η 19χρονη.

«Μου άρεσε πολύ να έχω κοκαλιάρικα πόδια και μικροσκοπική μέση.

«Έχασα τόσο πολύ βάρος που οι άνθρωποι που με σχολίαζαν στο Instagram, μου έλεγαν ότι η κατάστασή μου είναι πολύ ανησυχητική».

«Τώρα πια λατρεύω τις καμπύλες μου τώρα και πλέον ντρέπομαι πραγματικά για το πόσο λίγο έτρωγα αλλά και για το πόσο σκληρά γυμναζόμουν».

«Πλέον λόγω της περιπέτειάς μου, θέλω να δείξω και σε άλλους ανθρώπους πόσο περιττό είναι να λιμοκτονούν».

«Βάλτε την υγεία σας πρώτα και κατόπιν την εικόνα σας».

Η Courtney είναι πλέον υγιής και αυτό φαίνεται. Αγαπά τον εαυτό της και λατρεύει να δείχνει το γεμάτο καμπύλες σώμα της, ανεβάζοντας σeξι φωτογραφίες στο Instagram.

Πλέον τρώει τα πάντα χωρίς τύψεις, επισκέπτεται εστιατόρια με φίλους της και γuμνάζεται πέντε έως έξι φορές την εβδομάδα.

Ακόμα και το Instagram φαίνεται να συμφωνεί με την αλλαγή της Courtney και οι 100.000 followers της, αποδεικνύουν αυτό το γεγονός.

 
 http://www.newmoney.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: