Το δώρο της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres σε νοσηλευτή γνωστό για τις φιλανθρωπίες του

Η Ellen DeGeneres, είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της τηλεόρασης σε παγκόσμιο επίπεδο και παρουσιάστρια του εξαιρετικά δημοφιλούς στις Η.Π.Α., “The Ellen DeGeneres Show”. Με τη σύμφωνη γνώμη του μουσικού Ryan Tedder έκανε  ένα ξεχωριστό δώρο σε έναν από τους πιο φανατικούς φίλους της εκπομπής της.

Ο νοσηλευτής George Morris εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της DeGeneres το 2010. Ήταν αυθόρμητος και πονόψυχος. Ο Morris έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τις φιλανθρωπικές του πράξεις. Αυτό συγκίνησε την Ellen DeGeneres και κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής ανακοίνωσε ότι κάνει δώρο στον νοσηλευτή ένα Jeep Compass(RED).

Η αμερικανική μάρκα Jeep δίνει από την πλευρά της το δικό της αγώνα και μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού  (RED) βοηθά στη μάχη για την καταπολέμηση των πανδημιών. Κάπου η Jeep και ο νοσηλευτής βρίσκονται στην ίδια γραμμή. Δηλαδή προσπαθούν για έναν καλύτερο κόσμο.

Η Ellen DeGeneres εξήγησε ότι αποφάσισαν με τον Ryan Tedder, να κάνουν αυτό το δώρο στο νοσηλευτή για να τον ευχαριστήσουν για τον αγώνα που δίνει για να καταπραΰνει τον πόνο των συνανθρώπων του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που  η 64χρονη Ellen DeGeneres έχει μέσω της εκπομπής της υποστηρίξει ανθρώπους που αγωνίζονται για το κοινό καλό. Έχοντας κατακτήσει 30 βραβεία Emmy και 20 People’s Choice Awards (περισσότερα απ’ οποιονδήποτε άλλον), η DeGeneres έχει αξιοποιήσει τη δημοφιλία για να συμβάλει στην προώθηση της ισότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η Jeep μαζί με τις FIAT και Ram αποτέλεσαν τις πρώτες μάρκες αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο που ενίσχυσαν το έργο της οργάνωσης (RED) που ίδρυσαν ο Ιρλανδός μουσικός Bono των U2 και o Αμερικανός ακτιβιστής Bobby Shriver, με στόχο να ενισχυθεί η προσπάθεια καταπολέμησης των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η Jeep στις Η.Π.Α. δημιούργησε τις σειρές Renegade (RED) και Compass (RED), δύο εκδόσεις που προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια επικοινωνώντας το μήνυμα της οργάνωσης και συμβάλλοντας στην οικονομική της ενίσχυση.

Μετά από 19 χρόνια παρουσίας, η δημοφιλής παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι η φετινή σαιζόν θα είναι η τελευταία της.

 

Το δώρο της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres σε νοσηλευτή γνωστό για τις φιλανθρωπίες του gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: