Το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης κάνει το πρωτότυπο Max-Out της Nissan

Στις 18 Απριλίου στο Auto Shanghai 2023, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το πρωτότυπο Max-Out. Είναι το αμιγώς ηλεκτρικό κάμπριο της Nissan που για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε το 2021 ως μια ψηφιακή ιδέα που αντιπροσωπεύει το μέλλον του Nissan Ambition 2030. Στο μακροπρόθεσμο όραμα η Nissan θέλει με έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο να καλύψει τις καταναλωτικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες.

Η 20η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης θα ξεκινήσει στις 18 και θα τελειώσει στις 27 Απριλίου. Η προβολή της Nissan την πρώτη μέρα θα επικεντρωθεί στην ηλεκτροκίνηση, ενώ τη δεύτερη η Nissan θα αναδείξει τα SUVs και θα αποκαλύψει το τρίτο της πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Το πρωτότυπο Max-Out θα πλαισιώνεται από μια ευρεία γκάμα νέων και μελλοντικών προϊόντων που υπόσχονται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των επισκεπτών της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων δύο ακόμα πρωτότυπων που θα πραγματοποιήσουν εκεί το παγκόσμιο ντεμπούτο τους, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας των αγοραστών αυτοκινήτων στην Κίνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πρωτότυπο μοντέλο EV που σχεδιάστηκε για την Κίνα και κατασκευάστηκε εκεί θα βρίσκεται στο επίκεντρο δίπλα στο Max-Out. Και τα δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με τους τεχνικούς της Nissan, προσφέρουν μια συναρπαστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμπειρία οδήγησης που είναι προσαρμοσμένη σε ένα ευρύ φάσμα τρόπων ζωής και αναγκών. Τα αυτοκίνητα αυτά υποστηρίζουν την παγκόσμια στρατηγική της Nissan.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης εξηλεκτρισμένα οχήματα, τόσο αμιγώς ηλεκτρικά όσο και με κινητήρια σύνολα e-POWER. Αυτά τα οχήματα θα αλλάξουν τον τρόπο οδήγησης και θα έχουν μια διαφορετική προσέγγιση στην ενσωμάτωση της αυριανής κοινωνίας.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης εξηλεκτρισμένα οχήματα, τόσο αμιγώς ηλεκτρικά όσο και με κινητήρια σύνολα e-POWER. Αυτά τα οχήματα ενσωματώνουν την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

 

Το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης κάνει το πρωτότυπο Max-Out της Nissan gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: