Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Σάρον Στόουν στην παραλία (φωτό)

Η 58χρονη πλέον σταρ επισκέφτηκε την Πέμπτη την παραλία Venice Beach στo Λος Άντζελες όπου της συνέβη ένα μικρό ατύχημα. Καθώς περπατούσε, το πάνω μέρος του μπικίνι της έφυγε ελαφρώς από τη θέση του με αποτέλεσμα να

ξεγλιστρήσει το στήθος της από το μαγιό της. Η ίδια, όμως, συνέχισε ατάραχη να διασχίζει με άνεση την παραλία.

 

Όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό Extra, της αρέσει πολύ να γuμνάζεται. «Πηγαίνω στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ το καλοκαίρι συνήθως αυξάνω τις επισκέψεις σε πέντε με έξι την εβδομάδα».

Η σeξι ηθοποιός που έγινε διάσημη με μια μόνο κίνηση, όταν έκατσε σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο», δεν είναι είναι μια κοινή περίπτωση γυναίκας σταρ του Χόλιγουντ, καθώς όσοι δεν το γνωρίζετε έχει και ένα πρωτοφανές IQ! Στα πέντε της πήγε σχολείο, αλλά πήδηξε κατευθείαν στη δεύτερη τάξη του δημοτικού. Στα 15 αποφοίτησε απ’ το λύκειο και πέρασε στο πανεπιστήμιο του Έντιμπορο, όπου σπούδαζε λογοτεχνία και οι καθηγητές της την πίεζαν να γίνει δικηγόρος, λέγοντάς της πως ένα μυαλό σαν το δικό της δεν πρέπει να πάει χαμένο. Εκείνη όμως, ίσως από αντίδραση, επέλεξε να βασίσει την καριέρα της στην εμφάνισή της….

(Πηγή: dailymail)

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: