Το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα διατροφής που χαρίζει τέλειο σώμα στις 40άρες σταρ

τεκίλα, αμύγδαλα , σοκολάτα, τσιγάρο κι άφθονο νερό διατηρούν την άψογη σιλουέτα τους που θα την ζήλευαν ακόμα και 18χρονες…

Υιοθετώντας ένα ασυνήθιστο διατροφικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει υγιεινά τρόφιμα αλλά και βλαβερές συνήθειες, τέσσερις επιστήθιες φίλες και σταρ του Χόλιγουντ, Κέιτ Χάτσον, Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Άνιστον και Γκουίνεθ Πάλτροου προδίδουν τα μυστικά της διατροφής που ακολουθούν χαρίζοντάς τους ένα τέλειο σώμα. 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», τα αμύγδαλα συμπεριλαμβάνονται στο ημερήσιο μενού τους. Είναι από τα σνακ που δεν θα πρέπει όμως να καταναλώνονται σε μεγάλη ποσότητα: αρκεί μία χούφτα την ημέρα.  
   
Η Τζένιφερ Άνιστον έχει επίσης αδυναμία στα μήλα, ενώ η Κέιτ Χάτσον στις ρυζογκοφρέτες , όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Και οι τέσσερις ξανθές καλλονές καταναλώνουν μόνο σκούρα σοκολάτα με τουλάχιστον 60%  περιεκτικότητα σε κακάο, συστατικό που καταπολεμά τις ρυτίδες. 
       
Η 37χρονη Κέιτ Χάτσον, οι 43χρονες Κάμερον Ντίαζ και Γκουίνεθ Πάλτροου και η 47χρονη Τζένιφερ Άνιστον, εκτός του ότι είναι φαν της γυμναστικής, με τέλεια γυμνασμένο σώμα, δείχνουν αρκετά νεότερες.
   
Το  ριζοσπαστικό αλλά και αμφιλεγόμενο διατροφικό πρόγραμμα των τεσσάρων σταρ του Χόλυγουντ
  
1. Αμύγδαλα 
  
Στο πιάτο τους υπάρχουν σε καθημερινή βάση θρεπτικές τροφές, πλούσιες σε βιταμίνες, όπως είναι τα αμύγδαλα τα οποία τους δίνουν ενέργεια. Και οι τέσσερις γuμνάζονται εντατικά και τα αμύγδαλα αποτελούν μία καλή πηγή ενέργειας, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί. 

2. Τεκίλα

Οι καλλίγραμμες κυρίες είναι κοινωνικές και στα μπαράκια συνήθως προτιμούν μαργαρίτα με τεκίλα. Ένα ποτό χαμηλής θερμιδικής αξίας. 

3. Άφθονο νερό 

Η κατανάλωση άφθονου νερού είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τους ειδικούς. Και οι τέσσερις φίλες έχουν μαζί τους όπου κι αν πάνε,  ένα μπουκάλι νερό. Όχι νερό της βρύσης, αλλά εμφιαλωμένο. 

4. Σοκολάτα  

Μία φορά την εβδομάδα επιτρέπεται μία παρασπονδία. Οι τέσσερις σταρ του Χόλυγουντ καταναλώνουν με μέτρο την αγαπημένη τους σοκολάτα. Ποτέ λευκή, πάντα σκούρα.

5. Τσιγάρο

Μία βλαβερή τους συνήθεια είναι το κάπνισμα από την οποία αδυνατούν να απαλλαγούν. 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: