Το 3ο και τελευταίο σκέλος του  Mykonos Olympic Classic

 

Η χθεσινή ημέρα χαρακτηρίσθηκε από δύο πράγματα για την κατηγορία της Regularity. Ακρίβεια  και πρόβλεψη.

Σήμερα ξεκίνησε το 3ο και τελευταίο σκέλος του αγώνα Mykonos Olympic Classic Rally.

Χθες οι αγωνιζόμενοι έκαναν 143,10 χιλιόμετρα.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήρθε από τους Ιταλούς. Οι  Paolo Marcattilj — Francesco Giammarino με το Triumph TR2 Sport που διεκδικούν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, επέλεξαν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους λόγω της πτώσης τους στη γενική κατάταξη στο τέλος του πρώτου σκέλους.

Οι Βέλγοι Christian Crucifix — Joseph Lambert με το Ford Anglia, δεν επαναπαύτηκαν και με εξαιρετική πλοήγηση αποδείχθηκαν το πιο ακριβές πλήρωμα της ημέρας, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της κατάταξης. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι νικητές του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις φέτος, οι Σπύρος και Νίκος Μουστάκας με την Alfa Romeo Alfasud.

Έχοντας πλέον προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των δρόμων της Μυκόνου, κινήθηκαν με εξαιρετική ακρίβεια καταφέρνοντας να περάσουν στη 2η θέση της κατάταξης, μπροστά από τους «Στρατισίνο»-Μαθιό Μανσόλα με την Porsche 911.

Οι τελευταίοι, που ήταν επικεφαλής στο τέλος της πρώτης ημέρας, έχασαν σημαντικό έδαφος στην αρχή του σκέλους έπειτα από λάθος πλοήγησης, ενώ μικρά λάθη στη συνέχεια τους έριξαν στην 3η θέση της κατάταξης. Πίσω τους, οι rookie σε αγώνα Regularity, Λάμπρος και Παύλος Αθανασούλας, απολαμβάνουν τη διαφορετική μορφή αγώνα, όντας κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς, αφού όχι μόνο φιγουράρουν στην 4η θέση της κατάταξης, αλλά από τη στιγμή που κατανόησαν πλήρως τα… κόλπα της πλοήγησης, πραγματοποιούν σταθερά πολύ καλές επιδόσεις.

Σήμερα το3ο  και τελευταίο σκέλος περιλαμβάνει μόλις 32,80 χιλιόμετρα πριν τα αυτοκίνητα καταλήξουν και πάλι στην είσοδο του Δημαρχείου τις Μυκόνου για την τελετή του τερματισμού στις 10:31 πμ. και πριν επιβιβαστούν στο Superferry Άνδρος της Golden Star Ferries, για την επιστροφή στην Αθήνα.

 

Το 3ο και τελευταίο σκέλος του  Mykonos Olympic Classic

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: