Την Τετάρτη θα συζητηθεί η έφεση του Παναθηναϊκού

Την προσεχή Τετάρτη (9/12) στις 16:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να εκδικάσει την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα γεγονότα της Λεωφόρου που επέφερε βαρύ χρηματικό πρόστιμο, τιμωρία της έδρας και αφαίρεση τριών βαθμών.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να εστιάσουν σε δύο σημεία με σκοπό ή να ανατρέψουν την απόφαση του πρωτοδίκη Σπύρου Καποδίστρια με την αφαίρεση τριών βαθμών ή να μειωθεί τουλάχιστον η ποινή των αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 190.000 ευρώ.

Το νομικό επιτελείο του «τριφυλλιού» ισχυρίζεται πως τα επεισόδια δεν έπρεπε να θεωρηθούν «εκτεταμένα» εντός του αγωνιστικού χώρου, στηριζόμενοι μάλιστα στην πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα που δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Αν γίνει δεκτή σε αυτό το σημείο η έφεση τους θα πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν.

Επίσης θεωρούν πως σε πρώτο βαθμό δεν έπρεπε να απορριφθεί η ένσταση τους, κατά του κύρους του φύλλου αγώνα, αφού όπως επισημαίνουν, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Παναθηναϊκός ευθύνεται για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι, διότι στις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας, αλλά και στο φύλλο αγώνα, η απόφαση για την οριστική αναβολή ανήκε αποκλειστικά στον Ανδρέα Παππάς, ο οποίος σύμφωνα με τους «πράσινους» αποφάσισε αυθαίρετα.

Εκτός από την έφεση του Παναθηναϊκό την ίδια μέρα θα συζητηθούν και αυτές των ΠΑΕ ΑΠΣ Ζακύνθου, του Άρη και της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (Τετάρτη 9/12 ώρα 16:30) θα συζητηθούν:

1.-ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 313/27.10.2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE (ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ)

2.-ΕΦΕΣΗ του σωματείου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατά της υπ΄αρ.327/26-11-15 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.

3.-ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά της υπ΄αριθμ. 355/2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

4.-ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 353/30.11.2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPERLEAGUE».

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: