Τι συμβαίνει με τη σειρά «Room service πλιζ!» του ΣΚΑΪ; (videos)

Το «Room service πλιζ!» του ΣΚΑΪ, που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας και αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», είναι η συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα, που οδηγούν στη ματαίωση των γυρισμάτων. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά:
«Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και επί τρεις συνεχόμενες ημέρες πηγαίνουν οι τεχνικοί, αλλά και οι άνθρωποι που είναι να παίξουν στο επεισόδιο και τους διώχνουν. Τους λένε «Δεν είμαστε έτοιμοι». Αυτό προκάλεσε τη δυσφορία του Αλέξανδρου Ρήγα. Μαθαίνουμε ότι ο Ρήγας έχει κινηθεί νομικά απέναντι στον ΣΚΑΪ και απέναντι στην εταιρεία παραγωγής, για διαφορετικούς λόγους. Απέναντι στον ΣΚΑΪ είναι κάτι άσχετο, αφορά το trailer – άλλο συμφώνησαν και άλλο κυκλοφόρησε – και όχι τα γυρίσματα».
«Σήμερα το βράδυ ήταν να βγει το πρώτο επεισόδιο. Δεν θα βγει και θα δούμε σε επανάληψη το Λόγω Τιμής» πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Στη συνέχεια ο  Άρης Καβατζίκης επισήμανε: «Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου – ήταν Τρίτη -, όταν οι ηθοποιοί έφτασαν στο χώρο τους γυρίσματος, δεν ήταν έτοιμο το σκηνικό. Τους ρώτησε ο κύριος Ρήγας αν μπορούν να πάνε το βράδυ, αλλά δεν ήταν έτοιμο το σκηνικό, όπως και το πρωί της επόμενης μέρας. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχαν ετοιμαστεί όσα συμφωνήθηκαν με την εταιρία παραγωγής. Άρα εκεί είναι το δεύτερο εξώδικο που είπε ο Δημήτρης, προς την εταιρεία παραγωγής. Αυτό, όμως, το εμπόδιο – που παρουσιάστηκε πριν από τρεις εβδομάδες – ξεπεράστηκε. Υπάρχει, όμως, άλλη εξέλιξη εξίσου δυσάρεστη… Το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι ηθοποιοί έλαβαν μήνυμα ότι τα γυρίσματα της τρέχουσας εβδομάδας ακυρώνονται και θα ειδοποιηθούν με νέο μήνυμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την ερχόμενη Δευτέρα».

Ανάλογο ρεπορτάζ έκανε και ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου», ο οποίος τόνισε ότι η σειρά θα αργήσει, πλέον, να κάνει πρεμιέρα.

Δείτε τα βίντεο.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: