Τί προσφέρει ο βασικός εξοπλισμός της νέας BMW X2 στην Ελλάδα- Πόσο κοστίζει

Η BMW Hellas, κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα μία προ-παρασκευής X2, μόλις μία ημέρα μετά τη παγκόσμια επικοινωνία της, και 5 μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα της. Σε έναν όμορφο χώρο στο Γκάζι, κάλεσε τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου για να δουν από κοντά το νέο μοντέλο, που όπως είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ομίλου «θα σπάσει τα ταμεία στη χώρα μας».

Ο λόγος για τη νέα BMW X2 (πατήστε εδώ για όλες τις λεπτομέρειες), η οποία έρχεται με μεγαλύτερες διαστάσεις και ξεκάθαρη coupe σιλουέτα να συνδυάσει πρακτικότητα, άνεση και φυσικά πολυτέλεια. Μη ξεχνάμε ότι είναι και ο πρωτοπόρος της έννοιας Sports Activity Coupé (SAC) στην premium compact κατηγορία. Μάλιστα για πρώτη φορά αποκτά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, την iX2, ενώ διαφέρει αισθητά από την προηγούμενη γενιά, αλλά και από το μικρό αδερφάκι της, την X1.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα οι προβολείς LED και η σχεδόν εξαγωνική μάσκα νεφρών BMW, η οποία  διατίθεται με προαιρετικό φωτισμό περιγράμματος BMW Iconic Glow.

Στο εσωτερικό, η BMW έχει δώσει έμφαση στην αφή και τον φωνητικό έλεγχο μέσω του νέου λογισμικού BMW iDrive 9. Η κυρτή κεντρική οθόνη αποτελείται από μια οθόνη του πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη του infotainment  10,7 ιντσών, που συγχωνεύονται άψογα πίσω από μια κυρτή γυάλινη επιφάνεια.

Ο αυτόματος κλιματισμός δύο ζωνών, το σύστημα πλοήγησης BMW Maps και το σπορ δερμάτινο τιμόνι ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της νέας BMW X2, όπως και η αυτόματη λειτουργία της πίσω πόρτας, οι τέσσερις θύρες USB-C, ασύρματη βάση για φόρτιση smartphone και πρίζα 12V. Ο αριθμός των διαθέσιμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και ψηφιακών υπηρεσιών έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Στην βάση της γκάμας υπάρχει η sDrive20i  η οποία απαρτίζεται από έναν ήπια υβριδικό 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης 1.500κ.εκ. συνολικής απόδοσης 170 ίππων. Η γρήγορη έκδοση M35i xDrive εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo μοτέρ απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ στο τερέν του πετρελαίου, υπάρχει η έκδοση sDrive18d με τον 2λιτρο turbodiesel κινητήρα απόδοσης 150 ίππων και 360 Nm ροπή. Η αμιγώς ηλεκτρική BMW iX2 με τη σειρά της αποδίδει 313 άλογα και συνολική ροπή 494 Nm, έχοντας μπαταρία 64,8 kWh και εξασφαλίζοντας αυτονομία 417 – 449 χιλιομέτρων.

Τιμές

BMW X2 sDrive20i      42.150 ευρώ

BMW X2 M35i             67.200 ευρώ

BMW X2 sDrive18d     52.500 ευρώ

BMW iX2 xDrive30      56.560 ευρώ

Τέλος, να αναφέρουμε πως η νέα BMW X2 στις 26 του μήνα θα εμφανιστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Τόκυο, η παραγωγή της θα αρχίσει τον επόμενο μήνα, ενώ το εμπορικό της λανσάρισμα στην Ελληνική αγορά θα γίνει στις 2 Μαρτίου. Μπορείτε πατώντας ΕΔΩ, να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα BMW X2.

 

 

Τί προσφέρει ο βασικός εξοπλισμός της νέας BMW X2 στην Ελλάδα- Πόσο κοστίζει gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: