Ζώδια: Ημερήσια πρόβλεψη για το Σάββατο 4 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, όπως επίσης και στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου.

Ερωτικά
Ο αυθορμητισμός σου ενδέχεται να παρεξηγηθεί ή να γίνει αντικείμενο μιας έντονης κριτικής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα δεν είναι η «αδελφή ψυχή» σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς.

Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως επίσης να σου φέρει μια στενοχώρια, που θα σε οδηγήσει σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Παράλληλα όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία εξυπηρετεί άριστα κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, που στην συγκεκριμένη φάση είναι το «αποκούμπι» σου.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται μάλιστα να «στριμωχτείς» ύστερα από κάποιες εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η διευκρίνιση κάθε «ασάφειας» στην προσωπική σου ζωή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες όσο και αποδοτικές δράσεις. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια και την αγορά συσκευών που διευκολύνουν την ζωή σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να πάρεις όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που θα προστατέψουν την ψυχική και σωματική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την «ενεργό δράση», κάτι που δεν θα σε… χαλάσει καθόλου, αφού έτσι κι αλλιώς οι συνθήκες δεν ευνοούν τα eρωτικά παιχνίδια, ούτε φυσικά την έναρξη μιας νέας σχέσης.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα φίλων και αγαπημένων σου, προσφέροντας όπου μπορείς τις ανάλογες διεξόδους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε ωστόσο να μην βιαστείς να ξοδευτείς πριν…. λάβεις και να αποφύγεις σπατάλες που γίνονται με σκοπό να εντυπωσιάσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη αλλά ό,τι κι αν συμβεί, δες το σαν μια ευκαιρία για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι προτιμότερο να…. μην κάνεις τίποτα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα.

Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνική δικτύωσή σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει και μια νέα φιλία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προνοητικότητα.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να μην έχεις καλά… ξεμπερδέματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δυναμισμός και η λογική σε πλήρη εναρμόνιση ενώ παράλληλα ο Δίας μέσα από τον 6ο αρχίζει και δουλεύει για εσάς, στέλνοντας σας σιγά – σιγά τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αφήνετε κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες ενώ δεν θα πρέπει να λησμονάτε πως κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν άμεσα. Οι γεννημένοι του 1964 δώστε λίγο προσοχή σε θέματα επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα βελτιώνεται μέσα από προσπάθειες οι οποίες είναι συντονισμένες και στοχευμένες για το γενικότερο καλό. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός βοηθά να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να περάσετε τις θέσεις σας πολύ πιο άνετα.

Αισθηματικά, μην παίζετε παιχνιδάκια με την ψυχολογία του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1969, αφήστε το χρόνο να κυλήσει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σε απαλλάξει από κάθε οικονομικό άγχος και σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Τα… πιο δύσκολα έχουν να κάνουν κυρίως με τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και μια απογοήτευση που μπορεί να λάβεις μέσα από μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σε μπλέξει σε μια κατάσταση η οποία εμπεριέχει αρκετές απαγορεύσεις, ενώ δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω! Αν λοιπόν «κολλήσεις» θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο.

ΙΧΘYΕΣ

Μπορεί να ευαγγελίζεστε πως λειτουργείτε για το συνολικό καλό αλλά τελικά αποτελείτε έναν πυρήνα αντίστασης. Αρνείστε να δεχτείτε τη γνώμη των άλλων και πιστεύετε πως την αλήθεια την κατέχετε μόνο εσείς.

Επαγγελματικά, ίσως δείτε τις προσπάθειες σας να στέφονται με επιτυχία πλην όμως οι οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε δεν μπορούν να έρθουν στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι του 1992, σιγουρευτείτε πρώτα για τις προθέσεις των άλλων.







zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: