«Thrive»: Οι καλεσμένοι της Ζέτας Δούκα (trailer)

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, στην εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.
Η Δωροθέα Μερκούρη μιλάει στη Ζέτα Δούκα για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Όπως εξηγεί: «Όσο εμείς, οι γυναίκες βοηθάμε η μία την άλλη και είμαστε ενωμένες τότε, θα καταφέρουμε να φέρουμε αλλαγές». Η ηθοποιός μιλά, επίσης, για την οικογένεια, αλλά και για το ρόλο της μητέρας στη ζωή μίας γυναίκας.

Στη συνέχεια, ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης συνομιλεί με τη Ζέτα Δούκα για την προσπάθειά του να γίνεται ολοένα και καλύτερος πατέρας, το διαζύγιό του, αλλά και τα όνειρά του για το μέλλον. Στέλνει, επίσης, ένα μήνυμα: «Αυτό που με έχει βοηθήσει είναι ότι έβαλα τη συγχώρεση στη ζωή μου. Δεν πρέπει να κρατάμε κακία σε κανέναν».             

Και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας, θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με το παιδί μας.

«Thrive»: Εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με τη Ζέτα Δούκα. Κάθε Κυριακή στις 09:00, στον ΑΝΤ1.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: