Θρίλερ με τον ανασχηματισμό – Εμπλοκή Τσίπρα με τον Φίλη!

Θρίλερ με τον ανασχηματισμό καθώς ακόμη δεν έχει κλείσει το ζήτημα με εμπλοκή της τελευταίας στιγμής και τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κόντρα Τσίπρα – Φίλη, καθώς ο πρωθυπουργός θέλει να τον αλλάξει από το Παιδείας, και ο Φίλης ζητάει να μείνει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Βήματος, ωστόσο, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης αναμένεται να μείνει εκτός κυβέρνησης, σύμφωνα με τις επιθυμίες και του Πάνου Καμμένου.  Όπως δείχνουν οι έως τώρα πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας, Μεταφορών και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ η Ολγα Γεροβασίλη αυτό του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ας δούμε αναλυτικά τα ονόματα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες

Αμετακίνητοι φέρονται οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής, Παύλος Πολάκης, Αμυνας Πάνος Καμμένος, Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής Γιώργος Χουλιαράκης.

Στη θέση του παραμένει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Πάνος Σκουρλέτης και το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ο Νίκος Παππάς.

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανότατα παραμένει ο Νίκος Παρασκευόπουλος ή αναλαμβάνει ο Μιχάλης Καλογήρου (έως τώρα γραμματέας της κυβέρνησης). Το υπουργείο Ενέργειας αναλαμβάνει ο Γ. Τσίπρας, ενώ για το υπουργείο Πολιτισμού ακούγεται το όνομα του Γιώργου Κιμούλη.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Γιάννης Μουζάλας, με αναπληρωτή τον Νίκο Ξυδάκη.

Το υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει ο Κώστας Γαβρόγλου.

Υπουργός Επικρατείας, κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ υπουργοί Επικρατείας οι κκ Βερναρδάκης και Φλαμπουράρης.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένει ο Βαγγέλης Αποστόλου (με αναπληρωτή τον Τσιρώνη και υφυπoυργούς τους Δ.Καμμένο και Β.Κόκκαλη) και στο Ανάπτυξης παραμένει ο Γιώργος Σταθάκης.

Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Νίκος Τόσκας και υπουργός Τουρισμού η Έλενα Κουντουρά.

Η ορκωμοσία αναμένεται να γίνει το πρωί του Σαββάτου.

Πληροφορίες: in.gr

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: