Θεσσαλονίκη: Βοτανικά σαπούνια με βιολογικό ελαιόλαδο Χαλκιδικής από την agora

Μετά από σχεδιασμό τριών χρόνων η agora δημιούργησε τη νέα σειρά βοτανικών σαπουνιών με βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χαλκιδικής, χαμηλής οξύτητας. Η σειρά αποτελείται από έξι βοτανικά σαπούνια που το καθένα προορίζεται για διαφορετική χρήση (μαλλιά, ευαίσθητες περιοχές & βρέφη, ξύρισμα & πληγές, σώμα, χέρια, πρόσωπο), συνθέτοντας ένα πλήρες σετ περιποίησης και υγιεινής. Μαζί με το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χαλκιδικής κάθε σαπούνι περιέχει τοπικά βότανα Χαλκιδικής, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν, ήπιας φαρμακευτικής δράσης, με φυσικά αρώματα που δε χάνονται στο χρόνο, όπως τονίζει η εταιρία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει μια ποικιλία από εκλεκτά Ελληνικά τρόφιμα (ΔΕΙΤΕ εδώ παλαιότερο δημοσίευμα του typosthes.gr για την agora).

Στόχος είναι να επανασυστήσουμε στο κοινό τη χρήση σαπουνιού στην καθημερινή τους περιποίηση, όπως συνέβαινε παλιότερα, αλλά με τη φρεσκάδα και την αισθητική του σήμερα, τονίζουν από την agora.

Με αυτόν το στόχο σχεδιάστηκε και η συσκευασία των σαπουνιών, με σχέδια εμπνευσμένα από βοτανολόγια του 16ου αιώνα που περιείχαν καταγραφή κι αποτύπωση μιας σειράς φυτών. Σε κάθε ένα από τα έξι σαπούνια αντιστοιχεί ένα φυτό που είναι σχεδιασμένο στο χέρι, μεταφέροντας την αίσθηση ενός χειροποίητου, μοναδικού, παραφαρμακευτικού προϊόντος με προσωπική σφραγίδα. 

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: